Vi vet vad vi säljer

Som kund får du självklart fri support på allt du handlar hos oss, vår kunniga personal håller sig ständigt uppdaterad och formar tillsammans en mycket svårslagen kunskapsbank!

I takt med att kraven ökar på våra kunder måste vi bli ännu bredare och spetsigare. För att vara er ”bästa leverantör” måste hela kedjan, från inköp till färdiglevererad vara, fungera friktionsfritt – varje dag. Därför har vi som ambition att ständigt öka vår kompetens och service samt bredda vårt sortiment. Vi vill vara en partner att räkna med, för vi vet att kompetens och ett personligt bemötande ger långsiktiga förtroenden och samarbeten. 

En stor del av vår företagsförsäljning sker genom uppsökande verksamhet och våra utesäljare fyller därför en viktig funktion genom att bidra med tips, råd och service – naturligtvis starkt uppbackade av order/innesäljare, inköpsavdelning och övrig butikspersonal. Skene Järns yrkeskunniga medarbetare, ofta med egen erfarenhet från den lokala bygg-, industri eller servicesektorn, står till ditt förfogande och hjälper dig med det du behöver!

Kontakta oss