Unik kundupplevelse

Med rötter som sträcker sig ända tillbaka till 1931 är Skene Järn ett företag där utveckling och förbättring är vardagsmat.

Visst finns det många aktörer med minst lika många år på nacken men något som vi tror är en framgångsfaktor är att vi har lyckats bibehålla vår identitet och ståndpunkt sedan dag ett. Vi är ett personligt företag som vågar hålla kunden nära, det är så vi bygger tillit och långvariga relationer, det är så vi bygger en unik kundupplevelse.

Idag lokalt starka i Sjuhäradsbygden och stora delar av Västsverige

Med Skene som bas har vi expanderat kraftigt under åren och idag finns våra kunder utspridda över stora delar av Västsverige men även i andra delar av landet. 

Vårt affärsområde för företags-proffskunder är ett mycket viktigt marknadssegment för oss på Skene Järn. Vi är en stor leverantör av material, maskiner och förnödenheter och har täta leveranser via Skene Järn Turbilar.

Tillsammans är vi starka

Vi hade absolut inte stått här idag utan våra många samarbeten och leverantörsrelationer. Vi ingår idag i bland annat Elon-kedjan och XL-Bygg, vi samarbetar med ca 1500 leverantörer och har totalt en kapacitet på över en miljon artiklar, kort sagt erbjuder vi det mesta för de flesta. Väl kund hos oss kommer vi stötta med både inne- och utesäljare, transporter, utbildningar, planering, logistik och mycket mer!

Ökad konkurrenskraft och regional närvaro

Ett av våra större samarbeten sträcker sig tillbaka till 2010 då vi valde att ingå i BIG-Gruppen. I BIG-Gruppen ingår totalt 45 stycken yrkesbutiker och lokala lager från Norge till södra Sverige. Via BIG-Gruppen får vi samma förutsättningar som de allra största kedjorna då vi kan göra gemensamma inköp, investeringar osv, vi får helt enkelt ökad konkurrenskraft och regional närvaro.