XL-Bygg lanserar XL-Padeltour

XL-Bygg lanserar XL-Padeltour som är en padelturnering för handlare, leverantörer och kunder. Den startar den 18 oktober och finalen avgörs den 9 december. Redan idag har 700 anmälningar kommit in.

Padel som träningsform har vuxit explosionsartat under de senaste åren, något som XL-Bygg tar fasta på när man nu lanserar padelturneringen XL-Padeltour.

- Ett av våra ledord är att vi ska vara branschens bästa lagspelare, vilket inkluderar det samarbete vi har internt inom kedjan, men även med våra leverantörer och kunder. I kombination med att padel är en sport som ligger vår målgrupp varmt om hjärtat känns det helt rätt att satsa på en padelturnering i form av XL-Padeltour, säger Mischa Moszkowicz, Marknadschef XL-Bygg.

Planen var från början att genomföra turneringen redan under 2020 men på grund av pandemin har man fått skjuta fram startdatumet och planen är nu att den genomförs till hösten. Med start den 18 oktober kommer handlare, leverantörer och kunder att göra upp i turneringen som går av stapeln på 13 olika orter runt om i landet, från Boden i norra Sverige till Kristianstad i södra Sverige. Finalen äger rum i Stockholm den 9 december.

XL-Padeltour kommer också att kombineras med en minimässa där handlare, kunder och leverantörer har möjlighet att knyta kontakter.

- I vår bransch är det viktigt att bygga relationer och i drygt ett års tid har vi längtat efter att träffa våra handlare, leverantörer och kunder under mer festliga former. Vi vill skapa en upplevelse utöver det vanliga och är säkra på att det här konceptet tilltalar våra samarbetspartners. Vi har redan fått in drygt 700 anmälningar och nu ser vi fram emot att skapa en upplevelse utöver det vanliga under turneringen som inleds i oktober, säger Carl Littlewood, kedjechef XL-Bygg.

 

Fakta XL-Padeltour

Turneringen startar den 18 oktober i Göteborg och finalen går av stapeln den 9 december i Stockholm. Turneringen äger rum på sammanlagt 13 orter runt om i landet. Syftet är att bygga relationer mellan XL-Bygg:s handlare, kunder och leverantörer. Konceptet har tagits fram i samarbete med XL-Bygg:s event- och kommunikationsbyrå Nine Yards.

Aktuellt

Visa fler