Full service med XL-BYGG

Varför göra det själv?

Som en del av Sveriges största bygghandelskedja, XL-BYGG, har vi möjlighet att erbjuda service i världsklass. Som kund hos oss kan du därför ta del av en rad olika tjänster som lämpar sig likaväl för hobbysnickaren som för våra proffskunder. Här kommer några av våra kunders favoriter:

KAPAT & KLART

Få ditt virke kapat och klart av våra certifierade träexperter. Ofta har du inte utrymmet eller redskapen att hemma kunna kapa ditt virke i exakt rätt längder. Då är det bra att veta att du hos oss alltid kan kapa upp ditt virke i de längder du behöver och vill ha det. Du kan antingen låna en handsåg och själv kapa virket, eller låta oss kapa och såga mot en mindre avgift. Det är ofta väl investerade slantar. Rakt, snyggt och i perfekta längder. Självklart erbjuder vi också maskinkapning.

HEMLEVERANS

Ett större byggprojekt, ute eller inne, kan kräva nog så mycket planering och jobb. Hemkörning av material med släp eller lastbil kan därför vara skönt att överlåta till någon annan. Hos oss på XL-BYGG får du hjälp med hemleveransen. Om du behöver kan vi även erbjuda kranlossning. Vi plockar, emballerar och kör ut varorna. I de flesta fall kan våra kranbilar lägga varorna exakt där du önskar. Ja, hemleverans kan du i princip få för allting hos oss. Vi kan leverera allt från ett spikpaket till ett helt hus.

LÅNESLÄP

Många byggprojekt är större än bakluckan på bilen och det är ibland lite knepigt att få med sig allt du behöver. Har du dragkrok är lösningen nära. Hos oss på XL-BYGG kan du låna släp för att få hem dina byggvaror. Det tar vi inget extra för. Att låna släpkärra är populärt och det händer att alla våra lånesläp är utlånade. Hör därför gärna med oss i butiken om du kanske behöver ringa och boka först.

MONTERAT & KLART

Ett enkelt och tryggt sätt att renovera

Ibland byter du material på huset eller lägenheten för utseendets skull, ibland för att det behövs. Det kan handla om allt ifrån en stor ombyggnad till mindre och små saker som ska fixas till. Hur stort eller litet det än är kan du enkelt och tryggt lämna arbetet till oss. Våra huvudområden idag är tak, fönster, golv, dörrar, förvaring och garageportar.

Så här går det till

1. Kontakt
Vi är den enda kontakt du behöver. Kom till oss för förslag och smarta lösningar.

2. Hembesök
När det behövs kommer vi hem till dig för att ta mått och se vilka olika arbetsmoment som behövs.

3. Klar och tydlig offert
Vi lämnar en offert med pris till dig på arbete inklusive de varor som behövs för att allt ska bli komplett och klart. Du kommer också att se vad ett eventuellt ROT-avdrag innebär för totalpriset. Offert och genomgång ser vi gärna att vi gör tillsammans.

4. Startdatum
På utsatt dag och tid kommer någon av våra hantverkare hem till dig och genomför arbetet enligt vår överenskommelse. Självklart städar vi upp efter oss så länge arbetet pågår. Arbetet sker efter gällande branschregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.

5. Fakturering
Efter utfört arbete kommer fakturan. Den motsvarar såklart det vi kommit överens om. Vi tar hand om ditt ROT-avdrag. Enkelt och smidigt för dig!Det var ett urval av våra många tjänster som vi på Skene Järn erbjuder som en del av XL-BYGG. 
För mer info, kontakta oss på:
Tel: 0320-195 00
Mail: info@skenejarn.se


Mer info om våra tjänster hittar du på vår separata hemsida för XL-BYGG, den hittar du HÄR.

Aktuellt

Visa fler