Nyinvigning av JOVAB

Efter ett intensivt ombyggnads- och renoveringsarbete står nu butiken äntligen redo för nyinvigning med våra leverantörer på plats och fina invigningserbjudanden.

Butiken riktar sig efter ombyggnationen nu även mot byggbranschen med bland annat ett utökat sortiment av elverktyg. JOVAB blir samtidigt auktoriserad återförsäljare av Husqvarna med en helt ny avdelning för Skog & Trädgård.

Utvecklingen av butikens produktsegment fortskrider kontinuerligt i strävan att bli en ännu mer heltäckande samarbets-partner för kunderna. Men redan idag har man tillgång till hela Skene Järns breda produktutbud med över 46.000 artiklar och leverans dagen efter vid beställning innan kl 15:00.

- JOVAB är sedan länge en etablerad järnhandel för yrkesfolk och har en särskilt stark position inom personligt skydd, säger Mikael Bjelkenfors, VD Skene Järn-koncernen. Med ombyggnationen och det utökade produktsegmentet inom elverktyg vänder vi oss nu ännu mer mot företag inom byggsektorn som är kraftigt expansiv i Hallandsregionen.

Även om JOVAB har ingått i Skene Järn-koncernen sedan förvärvet 2018 så bedriver man fortfarande verksamheten under eget namn.

- JOVAB är ett väldigt starkt varumärke i regionen så i nuläget känns det fel att byta namn på butiken, förklarar butikschefen Nuray Salibram. Och våra kunder vet redan om att de har tillgång till hela Skene Järns gigantiska produktutbud med leverans av våra turbilar inom någon dag.

JOVAB (Järn- & Verktyg i Varberg AB) har funnits i Varberg sedan starten 1979. Kärnverksamheten har varit järnhandel men har utökats med trädgårdsmaskiner samt maskiner för skogsarbete och yttre fastighetsskötsel. Företagets signum har alltid varit personlig service och produkter av högsta kvalitet. Sedan 2018 är JOVAB en del av Skene Järn-koncernen men bedriver verksamheten under eget namn.

Aktuellt

Visa fler