JOVAB har flyttat och byter namn

Efter att ha varit en del av Skene Järn i två år tar nu JOVAB steget fullt ut och byter namn i samband med att man flyttar butiken till nya lokaler på Äckregårdsvägen 2 i Varberg.

Butiken riktar sig fortfarande mot proffskunder inom bygg, industri och entreprenad och har en särskilt stark position inom personligt skydd. Man är även det självklara valet för kvalitetsmedvetna konsumenter och auktoriserad återförsäljare av premiumvarumärken som Husqvarna och Weber.

- JOVAB är sedan länge en etablerad järnhandel för yrkesfolk och ett starkt varumärke i regionen, säger Mikael Bjelkenfors, VD Skene Järn-koncernen. I samband med flytten till de nya lokalerna kände vi att tidpunkten var passande för namnbytet till Skene Järn som är ett vidare känt namn och ett ännu starkare varumärke.

JOVAB har ingått i Skene Järn-koncernen sedan förvärvet 2018 men har bedrivit verksamheten under eget namn fram tills nu.

- Nu står det Skene Järn på skylten men vi är fortfarande samma sköna gäng som jobbar här, säger Nuray Salibram, butikschef. Och våra kunder är vana sedan länge att de har tillgång till hela Skene Järns gigantiska produktutbud med leverans dagen efter vid beställning innan kl 15:00.

- Vi är väldigt glada och optimistiska över de nya lokalerna som har bästa möjliga läge i Varberg mittemot Volvo, fortsätter Mikael Bjelkenfors. Tillgängligheten är fantastisk och de generösa parkeringsmöjligheterna kommer att göra det väldigt smidigt för hantverkarna att svänga förbi när de behöver något. Vi är stolta över att ha kanske hela Hallands bästa avdelning för arbetskläder med ett både brett och djupt sortiment från alla stora leverantörer.

Skene Järn har nu butiker i eget namn i både Borås, Skene, Svenljunga, Tranemo och Varberg.

   

Klicka för större bilder

   
   Klicka för större bilder
   
Klicka för större bilder
   
   Klicka för större bilder

       

Aktuellt

Visa fler