Information kring Skene Järn och Covid-19

Vi vill informera om vad som gäller på Skene Järn i dessa turbulenta tider:

Vår verksamhet fungerar som vanligt och vi har samma höga tillgänglighet och leveransberedskap som tidigare. Alla våra butiker är öppna som vanligt och har du eventuellt ännu inte besökt vår fenomenala webbshop så rekommenderar vi varmt ett besök där. Våra turbilar rullar som vanligt fem dagar i veckan med oförändrad snabb leveranstid.

Vi har fortfarande full bemanning på kontor, butik och lager. Personal med ev sjukdomssymptom stannar hemma. Ingen i vår personal gör utlandsresor i tjänsten.

Vi är noggranna med hygienen men försöker undvika fysisk närkontakt i syfte att minska smittspridningen. Vi gör fortfarande kundbesök vid behov men kontaktar er alltid i förväg. Det finns goda möjligheter till telefon- eller videomöten, via till exempel Skype, istället för fysiska möten för de kunder som önskar det.

Våra leverantörer är välkomna att besöka oss men vi vill bli kontaktade i förväg.

Vi följer dagligen utvecklingen från UD, Folkhälsomyndigheten och Arbetsmiljöverket och följer deras rekommendationer. Vid förändringar som rör vår verksamhet kommer vi kontinuerligt att hålla er uppdaterade.

Det är viktigt att vi alla tillsammans tar vårt samhällsansvar samtidigt som vi gör allt för att minimera effekterna av den uppkomna situationen.

Aktuellt

Visa fler