Verkstadstekniker

Som verkstadstekniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara installationer av robotgräsklippare, felsökning av inlämnade maskiner, service av de maskiner som säljs av företaget, framtagande av kostnadsförslag för reparation av maskiner samt även viss försäljning av maskiner. Tjänsten innefattar även försäljning av reservdelar.

OM DIG
Vi söker dig som har några års erfarenhet som verkstadstekniker eller liknande. Du har goda kunskaper inom småmaskiner samt reparation av grönytemaskiner. Då marknadsutvecklingen går mer och mer mot batteridrift så skall detta ligga inom ditt kompetensområde utöver att du har kunskap och förståelse för både 2 och 4-takts motorer. Du arbetar dagligen med datorstöd så datorvana krävs. I tjänsten ingår kundkontakter och även försäljning utav nya och begagnade maskiner.

Vidare tror vi att du har hög social kompetens och servicekänsla samt är något av en problemlösare.

Du har relevant utbildning på gymnasial nivå alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet samt B-körkort då vi har butiker och verkstäder på olika orter samt att vi lagar, servar och hämtar maskiner ute på fältet. Du har kunskaper och färdigheter till flera eller samtliga produktkategorier:

  • Robotgräsklippare
  • Hjulburna gräsklippare
  • Gå bakom-maskiner
  • Röjsågar/trimmers
  • Motorsågar


OM OSS
Skene Järn är ett familjeägt företag som grundades 1931 med järnhandel som kärnverksamhet. Idag är det ett multivaruhus på flera orter i Västsverige som vänder sig till både privatkunder och företagskunder med ett både brett och djupt sortiment inom det mesta.

Vi erbjuder flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och möjlighet att arbeta hemifrån. Hos oss får du förutsättningar att växa och utvecklas tillsammans med företaget och ihop med ett glatt och engagerat gäng.

OM TJÄNSTEN OCH ANSÖKAN
En av våra medarbetare är tjänstledig och vi söker någon som kan stötta upp främst i verkstaden i Borås, även om arbete på våra övriga anläggningar kan komma att bli aktuellt. Vi kan erbjuda ett vikariat på heltid tom 2023-06-30, men är även öppna för att erbjuda en timavlönad visstidsanställning.

Tillträde snarast enligt överenskommelse. Sista ansökningsdag: 2023-02-12.

Intervjuer och urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kontakta verkstadschef Fredrik Tegfors, fredrik.tegfors@skenejarn.se  alt. 0320-19507

Skicka CV och personligt brev till jobb@skenejarn.se, märk din ansökan ”Verkstadstekniker”

Varmt välkommen med din ansökan!